Napišite nam pišiteTelefon 02 30 00 070

O nas Od leta 1988 smo prodali več kot 20.000 bazenov v 100 različnih državah

Podjetje The Endless Pool je bilo ustanovljeno leta 1988 v Združenih državah Amerike in izdeluje plavalne bazene, namenjene vadbi in plavanju v domačem okolju. Do danes smo prodali več kot 20.000 bazenov v 80 državah po svetu.

Modularna konstrukcija omogoča postavitev bazena tudi v manjših prostorih. Vse sestavne dele z lahkoto nesete skozi standardna vrata ali po stopnicah, kar olajša namestitev v že obstoječih prostorih, na primer v garaži oz. kleti, ter v novih zgradbah, kot so zimski vrtovi ali celo montažne vrtne lope.

Bazen Endless Pool:

  • Plavanje skozi vse leto v udobju in pripravnosti vašega doma.
  • Preprosta sestava, enostavno vzdrževanje in ekonomičnost.
  • Primeren za praktično vse prostore — znotraj ali zunaj.
  • Okolju prijazna izbira — postavite ga lahko na manjšem prostoru, poraba energije pa je manjša kot pri tradicionalnih bazenih.

Za več informacij ali za brezplačno preizkušnjo pokličite na telefonsko številko 02 30 00 070 ali 01 320 77 66.

V Sloveniji nas zastopa podjetje Remax d.o.o. Podjetje je v lasti več družbenikov na družinski osnovi. Na osnovi 17 letnih strokovnih izkušenj pri elektro projektiranju velikih bazenskih sklopov v družbeni firmi smo v letu 1985 pričeli s proizvodnjo malih družinskih montažnih bazenov, ki smo jo iz leta v leto dopolnjevali. Od začetka proizvodnje do leta 2010 smo v Sloveniji postavili več kot 1370 različnih objektov iz našega programa, ki jih na željo strank tudi oskrbujemo in vzdržujemo. V letu 2010 smo na področju Slovenije izdelali, postavili ali opremili 64 bazenov, fontan, whirlpoolov in savn.

Piškotke na tem spletišču lahko sprejmete ali zavrnete s klikom povezave: