Napišite nam pišiteTelefon 02 30 00 070

Endless Pool Vse prednosti tradicionalnega bazena na majhnem prostoru.

Endless Pool

Bazen Endless Pool

Naš glavni proizvod, bazen Endless Pool, je oblikovan tako, da ga lahko postavite v skoraj vsak prostor, znotraj ali zunaj. Zaradi modularne konstrukcije ga je mogoče namestiti v že obstoječe prostore v vašem domu. Vse sestavne dele bazena Endless Pool je z lahkoto mogoče nesti skozi vrata ali po stopnicah. Modularna konstrukcija prav tako dovoljuje postavitev bazena v različnih velikostih, od 2.13m x 3.66m do 3.05m x 4.88m, z globino vode do 1.83m. Tako je bazen Endless Pool več kot 20.000 uporabnikom omogočil uresničiti sanj o plavanju v domačem okolju.

Z bazenom Endless Pool SAMI določite obliko in videz. Poleg standardne oblike, je možno naročiti tudi stene in opaž po meri. Znotraj jeklenih zidnih opažev uporabljamo trpežne pločevinaste vinilne podloge in ne kalupov, zato lahko bazen prilagodimo različnim oz. specifičnim globinam vode. Velikost bazena Endless Pool lahko prilagodite vašim željam.

Bazen Endless Pool je popoln sistem z bazenom in filtrirnim sistemom, ki se nahaja na sprednji strani bazena. Vključuje tudi električni grelec in plavalno napravo. Najbolj priljubljene dodatne možnosti so širši, daljši in globlji modeli, zložljiva pokrivala za bazen, notranje stopnice/sedeži, zunanje stopnice, protizdrsne sintetične obloge in podvodne luči. Za tehnično pomoč pokličite na telefonsko številko 02 30 00 070 ali 01 320 77 66.

Piškotke na tem spletišču lahko sprejmete ali zavrnete s klikom povezave: