Napišite nam pišiteTelefon 02 30 00 070

Fastlane Pro Popolnoma prilagodljiv, kakovosten plavalni tok za vsak bazen

Fastlane Pro

Plavalni tok Fastlane Pro

Plavalni tok Fastlane Pro proizvaja neoviran, tih in močan tok in je primeren za uporabo v vsakem bazenu. Hitrost vode nastavite na želeno jakost in plavajte v domačem okolju. Izkoristite vse prednosti plavanja, kardiovaskularno vadbo, krepitev mišic in sklepov, nizko intenzivne vadbe v zasebnosti vašega doma. Popolnoma prilagodljiv plavalcem vseh vrst, od začetnikov do olimpijskih tekmovalcev, odličen za vodno aerobiko, vodno terapijo in vodni tek.

S sistemom Fastlane Pro se vaš bazen spremeni v popolnoma nov prostor za zabavno igro. Sedite na napihljivo blazino in plavajte "proti toku". s plavalnim tokom Fastlane Pro bodo postali otroci navdušeni plavalci v varnem in kreativnem igralnem okolju.

Enostavna namestitev, brez električnih napeljav vzdolž bazena, primeren za praktično vsak bazen. Za rekreacijo ali zabavo, plavalni tok Fastlane Pro vašemu bazenu daje popolnoma novo dimenzijo.

plavalni tok Fastlane Pro je sestavljen iz oddaljene hidravlične ter iz plavalne enote, ki se nahaja v bazenu. Pogonsko in plavalno enoto povezujeta hidravlični cevi, ki sta oblikovani tako, da preprečujeta stik električne napeljave z vodo. Plavalna enota ob robu bazena sestavljata podvodni hidravlični motor, ki obrača po meri izdelan 40,6 cm vijak, ter inovativni usmerjevalni sistem, ki izravnava in gladi vodni tok.

Trpežna pogonska enota s petimi konjskimi močmi je običajno nameščena ob preostali bazenski tehniki, tako da v bližini bazena ni električnih napeljav. Oddaljena hidravlična pogonska enota vsebuje 19 litrov biorazgradljive hidravlične tekočine na rastlinski osnovi, ki se pretaka v plavalno enoto. Z uravnavanjem pretoka olja spreminjate hitrost vijaka in s tem moč vodnega toka.

Plavalni tok Fastlane Pro lahko namestimov skorajda v vsak nov ali obstoječ vgrajen betonski, vinilni bazen ali bazen iz steklenih vlaken. Prav tako ga je mogoče namestiti v številne nadzemne bazene. Plavalno enoto lahko namestimo tudi v plitko vodo globine 99 cm. Na splošno velja: če je bazen dovolj globok za plavanje, je tudi dovolj globok za Plavalni tok Fastlane Pro. Plavalni tok Fastlane Pro se naučite uporabljatu v samo nekaj sekundah. Vklopite ga z daljinskom upravljavcem, s pritiskom na gumb On/Off. Z gumboma »Faster« (hitreje) in »Slower« (počasneje) nastavite hitrost vodnega toka na na želeno oz. primerno stopnjo.

Izbirate lahko med dvema modeloma za vsak vrtni bazen:

  • Model Deck Mount Fastlane Pro je primeren za naknadno vgradnjo v že obstoječi bazen. Plavalni tok Fastlane Pro visi čez rob in je s pokrivno ploščo pritrjen na bazensko ploščad. Hidravlične cevi potekajo pod pokrivno ploščo Deck Mount.
  • Model Wall Mount Fastlane Pro pa se uporablja pri novogradnjah ali večjih prenovah bazenov. Vgradi se neposredno na steno bazena v višini vodne gladine. Vse povezave in cevi so skrite pod bazensko ploščadjo.

Če želite vgraditi plavalni tok Fastlane Pro, POTREBUJETE 30 A, 240 V vezje.

Minimalni potreben prostor za vgradnjo plavalne naprave Fastlane Pro

Piškotke na tem spletišču lahko sprejmete ali zavrnete s klikom povezave: