Napišite nam pišiteTelefon 02 30 00 070

WaterWell Bazen za vodno vadbo in terapijo, za rehabilitacijo in trening

WaterWell

Bazen WaterWell

BAZEN WATERWELL JE IDEALEN ZA VODNO AEROBIKO IN HIDROTERAPIJO, je samostoječ bazen, ki ga lahko postavimo skorajda povsod, globina vode je v višini prsi.

Z vodno terapijo dokazano zmanjšamo bolečine in pospešimo celjenje. Naraven upor vode občutno zmanjša napetost in pritisk v telesu in s tem pritisk na sklepe in mišice.

Edinstvena kombinacija toplote, vode in gibanja lajša kronične bolečine in togost, izboljša krvni obtok, poveča gibljivost in odpravlja mišične krče.

V bazenu nameščena klop ponuja dodatne možnosti za vadbo. Namestite lahko še tekaško stezo za hojo in tek. Izgubite težo, izboljšajte gibalne sposobnosti ter učvrstite in oblikujte mišice brez naprezanja občutljivih sklepov.

Bazen WaterWell je enostaven za namestitev v novogradnjah ali že obstoječih prostorih. Vse sestavne dele z lahkoto nesete skozi vsaka vrata ali po stopnicah. Na razpolago so bazeni različnih velikosti in globin, WaterWell lahko prilagodimo vašim specifičnim potrebam, ciljem in življenjskemu stilu.

Bazen WaterWell lahko stoji popolnoma samostojno. Vse naprave so skrite pod robom. Bazen poganja 240 V, 30 A vezje.

Modularna konstrukcija bazena WaterWell omogoča namestitev v notranjih, že obstoječih prostorih (kleti, garaži ali drugemu prostoru v pritličju), kjer boste lahko kadarkoli nemoteno uživali v vodni aerobiki ter hidroterapiji. Bazenske stene bazena WaterWell, lahko preprosto nesete skozi vsaka vrata. Standardni model, velikosti 2.13m x 2.13m (notranja dimenzija), je dovolj velik za dve osebi. Na voljo so tudi večji modeli za več oseb. Da boste lažje izbrali ustrezno velikost, razmislite o vaših zahtevah glede izvajanja vodne aerobike.

Zaradi upora vode sta vodna vadba in terapija izredno učinkoviti, izbira ustrezne globine pa pri tem igra pomembno vlogo. Na izbiro so 3 različne globine. Dokupite lahko tudi stopnice za udoben vstop v bazen WaterWell.

Filtrirni sistem je pritrjen na prednji steni bazena WaterWell. Filtrirni sistem in električni grelec so skupaj nameščeni z enostavnimi spoji, kar še dodatno olajša namestitev. Bazen WaterWell je opremljen z električno napeljavo, ki je narejena tako, da se enostavno priključi. Uporabniku prijazen računalniški nadzorni sistem omogoča nastavitev temperature, vklop podvodnih luči po izbiri in nastavitev masaže. Izjemno učinkovita vodna črpalka (110 W) omogoča učinkovito varčevanje z energijo, hkrati pa deluje izredno tiho. Pralni filter in Nature 2 bakrena/srebrna kartuša občutno zmanjšata potrebno količino klora in ju lahko enostavno zamenjamo kar v bazenu.

Stalen dostop je potreben le do sprednje stene bazena, kjer se nahajajo vse naprave. Če izberete več dodatnih masaž, morate omogočiti še dostop do le-teh. Tako za postavitev bazena WaterWell ne potrebujete veliko prostora, vendar mora biti 62 cm širši in 91 cm daljši od notranjih dimenzij bazena.

  • vadbena površina bazena WaterWell: od 1.83m x 1.83m do 2.74m x 4.57
  • Globina vode: 1m, 1.14m ali 1.3m
  • Količina vode: od 3,300 do 19,000 litrov
  • Vodni filtrirni sistem — grelnik, črpalka, filter, čistilna naprava Nature2
  • Notranja klop
  • Notranje stopnice
Piškotke na tem spletišču lahko sprejmete ali zavrnete s klikom povezave: